Timanttityöt

Palveluihimme kuuluvat:
- Timanttiporaukset
- Timanttisahaukset
- Piikaukset
- Roilutukset
- Lattiahionnat ja - jyrsinnät

Timanttiporaus

Timanttiporaus on paljon käytetty työtapa tiili- ja betonirakenteiden läpivientien tekemiseen.
Sillä saadaan erittäin mittatarkka reikä. Porakoot Φ10 mm – 1000 mm Timanttiporaukset voidaan tehdä lattiaan, seinää ja kattoon. Pieniä reikiä voidaan porata myös käsivaraisilla koneilla.

Porausta käytetään tyypillisesti muun muassa LVIS-tekniikassa, tuuletusreikien ja putkiläpivientien tekemisessä sekä näyteporauksissa

Timanttisahaus

Timanttisahaus leikkaa mittatarkasti, siististi ja pölyttömästi lattiaa, seinää sekä kattoa. Menetelmällä tehdään esimerkiksi ovi- ja ikkuna-aukkoja betoniseiniin, LVIS-aukkoja sekä lattian ja kattojen sahauksia. Sahauksella myös oikaistaan elementtien ja betonirakenteiden reunoja sekä irrotetaan, paloitellaan ja puretaan betonirakenteita.

Timanttisahauksella pystytään työskentelemään vaikeakulkuisissakin ja hankalissa paikoissa menestyksekkäästi. Käytössämme on monipuolinen sahauskalusto erilaisiin kohteisiin ja työtehtäviin.

Lattianhiominen ja – jyrsintä

Jyrsinnällä on mahdollista tehdä merkittävät materiaalisäästöt, sillä täytön sijaan lattiaa madalletaan. Kun pinta on jyrsitty, voimme hioa lattian tasaiseksi timanttihionnalla.